Ingezonden

Wederom verrassende muzikale cross-overs tijdens concert Reuverse harmonie 9 juni

Reuver - Waar in 2017 “ daag same”  de titel was van het eerste Cross-over concert zou bij de aanstaande editie van 2018 “ veur höbbe de sjlaag te pakke”  niet misstaan.

Op zaterdag 9 juni vanaf 19.30 uur is het plein bij zalencentrum De Schakel het decor voor een avond met diverse verrassende muzikale samenwerkingen. Na het concert is er tijdens de afterparty alle ruimte om uw eigen muzikale talent te showen. Her cross-over concert is gratis toegankelijk en zal bij slecht weer binnen in De Schakel plaatsvinden.

 

In 2017 kon u tijdens het concert genieten van de lekkere bigbandsound van het Blue Lake International Jazz Ensemble uit Michigan en de Reuverse harmonie die in een frisse opstelling diverse solisten begeleide. Velen van u zullen zich ook de spontane jamsessie tussen Amerikaanse en Reuverse muzikanten nog goed kunnen herinneren.

 

Dit jaar zullen de muzikanten van de Reuverse harmonie o.a. de samenwerking opzoeken met een heel elftal slagwerkers. Deze groep slagwerkers bestaat uit muzikanten uit Offenbeek, Beesel en Reuver. Zowel jong aanstormend talent als ervaren slagwerkers verrassen u met zeer uiteenlopende nummers. En zelfs de muzikale leider van dit percussieproject gaat weer even helemaal terug naar zijn roots.

 

Onze tweede concertpartner is heel speciaal, zij zullen zorgen dat stilstaan bij de afterparty een hele uitdaging wordt.

 

Na een goed gesprek met een zeer muzikale Reuvernaar ontstond het idee om eens echt te laten zien waartoe dit soort projecten kunnen leiden. Uit dat gesprek is een 7 koppige Cross-over band ontstaan van oude en minder oude bekenden. Het repertoire van deze band: funk, soul, blues en de nodige danceclassics.

 

Kortom: er wacht u een muzikale avond waarbij tussen alle deelnemers leuke en verrassende combinaties ontstaan.Dat begint al met de Samba-kids van OJSB De Triolier die al  bij aanvang van het concert in zomerse sferen zullen brengen.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Inklapbare Philips original home solarium

  Inklapbare Philips original home solarium Type HB 814/A gebruikt Bieden en Ophalen Lees meer
 • Headline 1

  anker

  Anker ± 9 kg / Afmeting ±60 x 30cm / staal (geen RVS) Lees meer
 • Headline 1

  Mooi servies wit met blauw uit de jaren 60 leuk voor high tea.

  Aangeboden, Heel mooi servies wit met blauw uit de jaren 60 leuk voor high tea. Uniek met tekst in het dialect in sierletters is teetied op de kopjes aan beide kanten. 6 stuks theekop en schotel 1 schotelje heeft een heel kleine beschadiging. 6 stuks gebaks bordjes 1 theepot set suiker met melk kannetje met onder bordje. Altijd als sier in vitrine kast gestaan. Ophalen. Lees meer
 • Headline 1

  Diversen Playmobil, alles in 1 koop of los

  Diverse setjes Playmobil, compleet. Zonder doos, daarom laaggeprijsd. Playmobil Boerin met kalfje nr 5124 (5 euro), Puppyset nr 4687 (5 euro), Paardendokter met veulen nr 5820 (3,50 euro), wasbox voor paarden met paardendouche nr 4193 (17,50 euro), Ruiter met paard nr 4191 (3,50 euro), Dierverzorgingsplaats nr 4344, (17,50 euro), Dierenarts met terreinwagen nr 4345 (10 euro). Losse verkoop óf alles in één koop voor 55 euro Lees meer
 • Headline 1

  Nijntje kwartet

  Nijntje kwartet. Schoencadeautip! Lees meer

Laatste reacties