Ingezonden

Wederom verrassende muzikale cross-overs tijdens concert Reuverse harmonie 9 juni

Reuver - Waar in 2017 “ daag same”  de titel was van het eerste Cross-over concert zou bij de aanstaande editie van 2018 “ veur höbbe de sjlaag te pakke”  niet misstaan.

Op zaterdag 9 juni vanaf 19.30 uur is het plein bij zalencentrum De Schakel het decor voor een avond met diverse verrassende muzikale samenwerkingen. Na het concert is er tijdens de afterparty alle ruimte om uw eigen muzikale talent te showen. Her cross-over concert is gratis toegankelijk en zal bij slecht weer binnen in De Schakel plaatsvinden.

 

In 2017 kon u tijdens het concert genieten van de lekkere bigbandsound van het Blue Lake International Jazz Ensemble uit Michigan en de Reuverse harmonie die in een frisse opstelling diverse solisten begeleide. Velen van u zullen zich ook de spontane jamsessie tussen Amerikaanse en Reuverse muzikanten nog goed kunnen herinneren.

 

Dit jaar zullen de muzikanten van de Reuverse harmonie o.a. de samenwerking opzoeken met een heel elftal slagwerkers. Deze groep slagwerkers bestaat uit muzikanten uit Offenbeek, Beesel en Reuver. Zowel jong aanstormend talent als ervaren slagwerkers verrassen u met zeer uiteenlopende nummers. En zelfs de muzikale leider van dit percussieproject gaat weer even helemaal terug naar zijn roots.

 

Onze tweede concertpartner is heel speciaal, zij zullen zorgen dat stilstaan bij de afterparty een hele uitdaging wordt.

 

Na een goed gesprek met een zeer muzikale Reuvernaar ontstond het idee om eens echt te laten zien waartoe dit soort projecten kunnen leiden. Uit dat gesprek is een 7 koppige Cross-over band ontstaan van oude en minder oude bekenden. Het repertoire van deze band: funk, soul, blues en de nodige danceclassics.

 

Kortom: er wacht u een muzikale avond waarbij tussen alle deelnemers leuke en verrassende combinaties ontstaan.Dat begint al met de Samba-kids van OJSB De Triolier die al  bij aanvang van het concert in zomerse sferen zullen brengen.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Perzisch tapijt Kurdistan

  Fraai Perzisch tapijt. Handgeknoopt, Kurdistan 70 x 73 cm.met certificaat van echtheid. In zeer goede staat. ( zie ook foto op website) Lees meer
 • Headline 1

  WINTERBANDEN

  Winterbanden gebruikt bij OPEL MERIVA. MIS 185/60 R15 84T van het merk GOOD YAER Lees meer
 • Headline 1

  Eetkamer stoelen 6 stuks

  Eetkamer stoelen, 6 stuks Wegens verandering interieur. Stof bekleding Zithoogte 46 cm Armleuning hoogte 66 cm Rugleuning hoogte 83 cm Breedte 41 cm. PRIJS is per stuk. Lees meer
 • Headline 1

  Canon mp170

  Canon pixma mp170 inkjetprinter. De conditie is gebruikt maar in prima staat. Geleverd zonder cartridges. Lees meer
 • Headline 1

  mutsy wandelwagen kinderwagen

  mutsy wandelwagen kinderwagen De wandelwagen is zwart en lichtgrijs van kleur en is van het merk mutsy slider. De wandelwagen is gebruikt, maar is stevig en kan zeker nog een ronde mee. De wandelwagen bestaat uit: * reiswieg met deken, kap en afdekhoes * wandelwageninzet met afneembare kap, voetenzak en regenhoes. In het frame is een boodschappenmand bevestigd. De wandelwagen heeft een uitschuifbare duwstang en de wandelwageninzet kan gekanteld worden. Lees meer

Laatste reacties