Open Tilburgse Kampioenschappen Turnen

Kai begon zaterdag met veel zenuwen op de balk en moest een val incasseren. Daarna heeft ze zich goed hersteld. En twee prima oefeningen laten zien. Helaas het laatste toestel ook een val bij de brug, maar ondanks dat toch een mooie 11e plek!

 

Op zondag turnden Vive en Flore als instappers hun eerste echte wedstrijd. Ze begonnen super zenuwachtig op de vloer, maar lieten hier beide een strakke oefening zien! Op sprong maakte Vive een super hoge salto, met landing. Op brug liet Flore een top oefening zien. De balk bleek een lastig onderdeel waar Vive eraf viel met de radslag, viel Flore met loopsprong en koprol. Uiteindelijk eindigde Vive als 4e en Flore haalde een mooie 11e plek.


In de andere baan startten Maartje en Esmee met super strakke brugoefeningen. Ook deze meiden vielen helaas een keer van de balk. Op vloer en sprong werd er weer strak geturnd waardoor Maartje een gouden medaille in ontvangst mocht nemen. Esmee werd heel knap 12e!


Natalia en Laure zijn beide super gestart op balk, beide lieten een strakke oefening zien zonder val. Op vloer liet Laure een mooi oefening zien. Natalia ging goed op sprong. Laure was heel de wedstrijd niet lekker, maar toch de wedstrijd door geturnd. Knap hoor! Natalia eindigde op de vijfde plek en Laure werd nummer 1. Goed gedaan meiden! 

|Doorsturen