Limburgse Kampioenschappen Meerkamp

Zaterdag 11 mei waren de Limburgse kampioenschappen in Meerssen voor onze divisie 4 en 5 turnsters.

Jikke maakte vandaag helaas teveel kleine foutjes waardoor het podium er dit keer niet inzat maar wist een mooie 8ste plaats te behalen. Navai turnde een mooie strakke wedstrijd, helaas een val met radslag op de balk en een mooie 9de plaats bij pupil1 d1.

In de keuze baan verraste Laura met een super brugoefening en mede door een stabiele balk behaalde ze een mooie bronzen medaille.

Waar Meike Meuter afgelopen donderdag nog een nare val maakte op de balk liet ze vandaag zien dat ze mooi balk kan turnen en voor de eerste keer half in half uit gesprongen op de wedstrijd en een mooie 3de plek bij de junioren divisie 5.

Meike Beurskens turnde een vlekkeloze meerkamp en verdiende terecht hiermee het zilver bij de junioren 4de divisie. 

Maud turnde bij de pupil 2 d2 op alle toestellen een 13, heel erg knap en ook een mooie zilveren medaille voor haar. 

Julia werd vandaag 10de bij de jeugd d1. Heel knap als je pas je eerste wedstrijd jaar turnt!

Esmee liet vrijdag in de training al zien er helemaal klaar voor te zijn en turnde vandaag zelfs een 13.8 op brug en voor haar ook een zilveren medaille bij pupil 2 d1. 

Lynn en kiki turnden bij de senioren divisie 4 . Lynn was helaas geen vriendjes met de balk vandaag en ging er helaas 2x af maar sloot af met een mooie vloer en een 8ste plaats. Kiki was haar zenuwen super de baas vandaag en liet zien dat hard werken beloond wordt en een mooie bronzen medaille voor haar. 


Een topdag vandaag in meerssen en Laura, Meike M, Meike B, Maud, Esmee, Lynn en Kiki mogen over 2 weken ik actie komen op de district wedstrijd.

|Doorsturen