Lezing, natuur in Scandinavië

Onmetelijk, ongerept en onvergetelijk mooi.

Die superlatieven horen absoluut bij de natuur en het landschap in Scandinavië. Wie er ooit geweest is wil er terug naar toe, de ruimte en rust zijn zó on-Nederlands.

IVN De Steilrand nodigt u uit voor een fotografische reis door diverse gebieden in Noord-Europa onder de deskundige leiding van Bert Morelissen. Behalve een fantastisch fotograaf is Bert ook een bevlogen en boeiend verteller. De reis voert ons van de stranden langs de Noordelijke zeeën naar de vogelrijke rotskusten, de bergen, taiga’s en toendra’s van Scandinavië, bewoond door muskusossen, poolvossen, lemmingen, zeehonden en ijsberen.

Op donderdag 16 november “vertrekken” we voor deze gratis fotografische  reis om 20.00 uur in zaal de Glazenap, Spechtstraat 58, 5932VK in Tegelen.

Meer info www.ivn.nl/afdeling/de-steilrand

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Herenfiets Hybride merk Merida

  De fiets is circa 9jaar oud maar ziet er nog uit als nieuw. Vorig jaar is de fiets gereviseerd (nieuw tandwielblock-ketting en nieuwe buitenbanden (anti lek). Frame maat 59. Heeft U interesse ??? Bel dan even, we komen er samen wel uit.          Telefoon 0475-481258 Lees meer
 • Headline 1

  Steenkuismachine

  Steenkuismachine 2 x 5 beitels. Bediening door 2 personen mogelijk 1,5 pK of 1,1 KW. 0032897013330 Lees meer
 • Headline 1

  Electrische heggenschaar

  Wegens overcompleet te koop electrische heggenschaar met beveiliging en beschermhoes Lees meer
 • Headline 1

  Te koop grote atlas

  Te koop: grote Atlas met werddelen en alle landen. In zeer goede staa. Lees meer
 • Headline 1

  Dieren Opvang Pension

  Goede opvang nodig voor uw kat (ander klein huisdier)? Ik, vakbekwaam dierenhouder, zorg graag voor ze in kleinschalige, huiselijke omgeving (in Herten) Lees meer

Laatste reacties