Algemeen

De leukste 90’s hits en foute plaatjes op 5 en 6 april tijdens Tentfieës Ruiver.

Door Gilsing lokale media

Reuver – De maand april staat alweer bijna voor de deur en ook dit jaar organiseert Events4You weer twee feesten waarbij veel feestgangers een te gekke avond kunnen beleven. Waar vorig jaar werd gekozen voor een uitstapje naar de 00’s kiest de organisatie dit jaar weer op 5 april voor het vertrouwde I Love 90’s feest. Op zaterdag 6 april staat voor de liefhebbers ‘Fout Maar Goud’ op het programma; beiden populaire feesten die het publiek mee terug in de tijd nemen. Headliners van de I Love 90’s party zijn Vengaboys en Nakatomi en bij Fout maar Goud treden artiesten op zoals Marcelino Wunderlich en Zanger Kafke. Tevens zal Henny Huisman een uurtje vullen met zijn Soundmixshow! Een goed recept voor twee onvergetelijke avonden!

Het I Love 90’s feest is weer terug van weggeweest. Waar feestgangers vorig jaar nog konden genieten van de beste hits uit de 00’s, staat vrijdag 5 april 2019 weer in het teken van de 90’s. De Vengaboys en Nakatomi zijn de headliners van deze avond waardoor de bezoekers kunnen dansen op hits zoals Up & Down (Vengaboys), Children of the Night en Free (Nakatomi). Traditiegetrouw zijn ook Dj Kicken en DJ Acces aanwezig om de avond te vullen met de beste hits van de 90’s.

Zaterdag 6 april staat in het teken van Fout maar Goud. Een feest dat, zoals de naam al zegt, de echte ‘foute gouden’ nummers weer tot leven brengt. De avond begint met de publiekstrekker Henny Huisman, die een uurtje zal vullen met zijn eigen Soundmixshow en bijbehorende oldschool liedjes. Daarnaast zullen Marcelino Wunderlich, het alter ego van Ruben Nicolai, Party DJ W, zanger Kafke en Def Rhymz hun opwachting maken deze avond.

De EarlyBird-tickets voor beide avonden zijn inmiddels uitverkocht, maar Regular tickets en Combi tickets zijn wel nog (beperkt) beschikbaar en te verkrijgen via www.events-4-you.nl 

|Doorsturen