Clubkampioenschappen 2019

Clubkampioenschappen Hercules Reuver 2019


Vandaag stonden de clubkampioenschappen weer op het programmen. Altijd een erg gezellige wedstrijd waarbij de meiden voor het eerst in het seizoen hun nieuwe oefeningen laten zien.


In de ochtend startte de onderbouw van de A selectie. Vooral voor de instappers erg spannend. Dit is hun eerste wedstrijd ervaring! Clubkampioen zijn hier geworden Maartje en Navia. Laure eindigde op de tweede plaats. Jikke en Jumoke werden samen derde. Ook de andere meiden hebben goed geturnd en hebben een medaille gekregen.


In de middag startte de bovenbouw. Hier hebben we de prijsuitreiking gesplitst in supplement A-B-C en supplement D-E-F. Bij de eertse categorie wist Amy overtuigend te winnen. Joy ontving het zilver en Lotte mocht het brons omhangen. Bij de tweede categorie liet Lynn het mooiste turnwerk zien en werd hier clubkampioen. Isabel werd knap tweede en Zoë net daarachter op een derde plek.


Later in de middag was het de beurt aan de B selectie. Ook hier was een scheiding in onder- en bovenbouw. Bij de onderbouw wist Mirthe te winnen. Tweede werd Lynn en Lucena werd derde. Bij de bovenbouw mag Floor zich clubkampioen noemen. Risa kreeg de zilveren medaille en Celestine de bronzen.


Alle meiden hebben super geturnd enzullen hun oefeningen nu gaan verbeteren voor de volgende wedstrijden.

|Doorsturen