Aan de slag met gezond gedrag

Door Gilsing lokale media

BEESEL – Op donderdag 10 januari stond voor de leerlingen van basisschool Het Spick hun tweede KERNgezond-activiteit op de planning. Bij deze activiteit was triathlete Neiske Becks aanwezig om met de kinderen het gesprek aan te gaan over fair-play.

Nadat Neiske zich had voorgesteld, over haar sport had verteld en vragen van kinderen had beantwoord werd gestart met het maken van een woordweb over fair-play. Dit om te kijken wat de kinderen al wisten van dit onderwerp. Ook werd besproken hoe dit begrip terugkomt in de topsporterwereld van Neiske. Hierna werd aan de hand van enkele sportfilmpjes met de kinderen gediscussieerd over wat fair-play is en hoe de kinderen en Neiske op bepaalde situaties zouden reageren. Ze ontdekten verder dat een topsporter anderen helpt, nadenkt voordat hij/zij iets doet, er met hart en ziel voor gaat, rustig blijft en doelgericht is.
Op het einde werd er uiteraard een groepsfoto gemaakt met Neiske. De volgende activiteit zijn de smaaklessen die samen met dagbesteding SAAM gedaan gaan worden.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Herenfiets Hybride merk Merida

  De fiets is circa 9jaar oud maar ziet er nog uit als nieuw. Vorig jaar is de fiets gereviseerd (nieuw tandwielblock-ketting en nieuwe buitenbanden (anti lek). Frame maat 59. Heeft U interesse ??? Bel dan even, we komen er samen wel uit.          Telefoon 0475-481258 Lees meer
 • Headline 1

  Steenkuismachine

  Steenkuismachine 2 x 5 beitels. Bediening door 2 personen mogelijk 1,5 pK of 1,1 KW. 0032897013330 Lees meer
 • Headline 1

  Electrische heggenschaar

  Wegens overcompleet te koop electrische heggenschaar met beveiliging en beschermhoes Lees meer
 • Headline 1

  Te koop grote atlas

  Te koop: grote Atlas met werddelen en alle landen. In zeer goede staa. Lees meer
 • Headline 1

  Dieren Opvang Pension

  Goede opvang nodig voor uw kat (ander klein huisdier)? Ik, vakbekwaam dierenhouder, zorg graag voor ze in kleinschalige, huiselijke omgeving (in Herten) Lees meer

Laatste reacties