2e plaatsingswedstrijd Prinsenbeek Zondag

Vandaag kwamen 5 turnster van Hercules in actie op de 2de kwalitatie voor divisie 2 in prinsenbeek. Isabel en Kindah kwamen in actie bij de jeugd divisie 2. Ze begonnen zenuwachtig aan balk, Isabel bleef staan Kindah helaas een val met arabier. Ze lieten mooie vloeroefeningen zien en een stabiele sprong. Brug ging netjes, maar door de zenuwen wat voorzichtiger dan in de training. Isabel werd 4de en Kindah 9de. Daarna turnde Jackie bij de junioren een super wedstrijd. Ze begon als eerste op brug en yes de oefening lukte. Door naar balk en wederom een hele strakke balk wat haar een 12.10 opleverde. Ook op vloer en sprong liet ze prima oefeningen zien met als resultaat een gouden medaille!
Bij de jeugd n3 turnden Natalia en Laure. Ze waren zeer gemotiveerd en begonnen bij vloer. Laure draaide een leuke oefening maar het mag nog strakker en Natalia liet een prima oefening zien. Op sprong ging het super voor Natalia, voor het eerst in een wedstrijd een half in half uit gesprongen en best netjes. Laure deed dezelfde sprong nog beter met een goede landing.Toen naar brug waar Natalia een goede oefening turnde alleen helaas viel bij de landing, Laure ging voor hoge opzwaaien en dat lukte best prima.
Het laatste de balk... Toch wel het zenuw toestel maar allebei lieten ze zien dat ze behoorlijke stalen zenuwen hadden en bleven er allebei opstaan. Laure is 4de geworden en Natalia 10de!

|Doorsturen